Selamat Datang

welcome banner 2

  • Boleh PM [Admin] di talian : 016.297.3190  [Whatsapp/SMS sahaja]
  • Pertanyaan adalah berkaitan produk dan pembelian sahaja. Dimaklumkan, [Admin] bukanlah Dr perubatan, jadi jawapan kami adalah berdasarkan pengalaman sendiri serta testimoni daripada para pelanggan 🙂
  • Hanya 3 produk sahaja untuk di ‘rampas’ disebabkan selalu ‘SOLD OUT’ walaupun re-stock berulang kali iaitu DNA Jus Walit Stevia & Ginseng, DNA Apple Stemcell Original dan Phyto Plus Kacip Fatimah & Tongkat Ali.
  • Moga Allah setuju. Selamat membeli.
Advertisements

Phyto Plus Kacip Fatimah Untuk Si Dara

Assalamualaikum/Salam sejahtera.

Kali ni nak berkongsi lagi testimoni Phyto Plus Kacip fatimah. Rakan saya sendiri yang mengalami masalah haid tidak teratur.

Bermula bual2 kosong dalam kereta. Entah dari mana muncul cerita jamu dan haid tidak teratur. Katanye sebelum ni ada ambil sejenis jamu dan kitaran haidnya OK. Tapi bila terputus bekalan, kitaran haid kembali tak teratur. Saya pun tak berapa nak hadam kenapa boleh jadi macamtu.

Senang cerita, sy syorkan Phyto Plus kacip fatimah. Cubalah…keluaran UTM, kajian juta2…tapi keluarga UTM sendiri tak makan. 2 minit saya cerita kebaikan produk. Santai2. Nampak berminat. Esoknya dia beli daripada saya. Lepastu semangat gila ajak saya melawat kedai UTM Bio-Product. Dan banyak pulak dia rembat produk2 lain iaitu minyak kelapa dara dan lip balm. osem. Siang tadi dia wassap . Anda bila lagi? wassap sy ye kalau berminat.

image

Kebaikan DNA Jus walit stevia dan ginseng

Sedaghe sedaghi sekalian,

Adakah anda menderita penyakit-penyakit yang sukar disembuhkan?

Anda dah bosan tiap-tiap bulan nak pergi hospital cek darah dan top-up ubat?

Saya ada penyelesaian untuk pelbagai jenis penyakit seperti:

  • Kencing manis
  • Darah tinggi
  • Gout
  • Sakit jantung
  • Sakit buah pinggang
  • Athma/Lelah
  • Sinus/resdung
  • Insomnia
  • penyakit kulit
  • Kanse payudara
  • Strok
  • Sakit pinggang
  • Masalah seksual
  • Alergi
  • Kanser hati
  • Sakit dan sengal otot
  • Arthritis
  • Buasir
  • Rheumatism
  • Gangguan fikiran
  • Kesukaran hamil
  • Migrain
  • Jerawat/ Kulit muka, badan tak sekata, kasar, pelipat warna hitam
  • Dan banyak lagi

Jadi ape fungsi DNA Jus walit stevia dan ginseng yang membuatkannya menjadi penawar kepada pelbagai jenis penyakit? Ini dia. 100% bahan-bahan asli. Tiada bahan kimia.

PRODUK 1

Maka dengan izinNya juga ramai pesakit yang beransur sembuh setelah mangamalkan produk ini. Saya belanja testimoni di SINI

Kita takkan pernah tahu hasilnya kalau takut untuk mencuba. InsyaAllah. Moga Allah izin.

Untuk tempahan, boleh klik SINI

Terima kasih membaca. Osem 🙂

Apa beza DNA Jus walit set botol dan set Jus walit Global?

Ini soalan paling popular. Ok yang dikatakan set botol adalah seperti ini. Kalau beli set botol pada harga RM148.40 (GST RM 8.40), anda akan dapat 2 botol iaitu walit stevia (botol hijau) dan walit ginseng (botol merah).

DSC_5452

Seterusnya, set GLOBAL adalah seperti ini. Set ini menggunaka sachet untuk simpan jus. Jadi senang cerita, ini adalah pek untuk travel. Dalamnya ada 24 sachet (12 stevia dan 12 ginseng).

Set GLOBAL pandangan atas

Set GLOBAL pandangan atas

Set GLOBAL dari dalam

Set GLOBAL dari dalam

Ok. makanya saya ini enjinia yang pencen muda, lebih suka menerangkan perbezaan kedua-dua set ini dalam bentuk jadual. Moga lebih jelas.

Beza set botol set global

***Harga belum termasuk GST 6% dan kos penghantaran.

Jadi? Sedaghe sedaghi nak yang mana satu? Boleh pilih dan order di TEMPAHAN ye.

Terima kasih membaca. Osem 🙂

Sesuai ke sapu DNA Apple Stemcell pada muka yang berjerawat?

Baiklah, berdasarkan tajuk yang panjang lebar di atas, jawapan saya adalah TIDAK SESUAI.

“Aik ape pasal? Taknak jual produk ke?”

Eh bukan. Saya jelaskan kenapa.

1. Membazir- keadaan wajah yang masih lebat dengan jerawat, bukanlah langkah yang bijak untuk sapu DNA apple stemcell. Dahla 10ml je. Kang sikit je berkesan eden pulak disalahkan. Hambar.

Jerawat bukan sekadar masalah luaran. Ia berkaitan dengan masalah tubuh badan yang masih banyak toksik. Contohnya, kalau darah kita kotor juga boleh menyebabkan pengeluaran jerawat yang “lebat”. Sebab apa darah kotor, contoh paling mudah adalah disebabkan haid yang tak teratur.

2. DETOX– nak cantik luaran, perkara paling penting adalah bersihkan dalaman daripada segala toksik. Maka, saya syorkan minum dan sapu DNA Jus walit stevia & ginseng pada wajah. Ewahhhh??? Boleh ke sapu ni? Boleh.. :). Sedaghe sedaghi boleh minum mana-mana set yang suka, sama ada set botol atau set global.

DSC_5450

Berbalik pada cerita sapu tadi. Lepas minum, boleh sapu/spray jus walit pada wajah. Ia akan membantu jerawat di muka kering. OK, ini contoh spray. Boleh isi samada stevia (botol hijau) sahaja atau campur dengan ginseng (botol merah). Pastikan sukatan sama [1 penutup stevia+1 penutup ginseng]. Kemudian spray pada wajah dan ratakan ke atas.

Boleh didapati di watson atau mana2 kedai yang jual travel pack

Boleh didapati di watson atau mana2 kedai yang jual travel pack

3. Istiqamah- Amalkan minum dan sembur DNA Jus walit stevia dan ginseng, setiap hari. InsyaAllah jerawat akan berkurangan. Wajah pun akan bertambah lembut, cerah, sekata. Ingat dalam jus walit pun ade kolagen tau.

4. DNA Apple Stemcell- Bila jerawat dah makin berkurangan, kalau ade pun sikit-sikit, maka barulah saya syorkan sapu DNA apple stemcell untuk serlahkan lagi kecantikan wajah. Sebab, fungsi DNA apple stemcell adalah seperti berikut.

dnaapplestemcell

Ingat, rawat dalam, baru touchup yang luar.

“Eh banyak cakap plak dia ni mane sesuai ke tidak. Aku yang bayar what..”

Haha..ayat tak boleh blah. Ini sekadar cadangan saya berdasarkan apa yang telah saya praktikkan. Cuma kongsikan tips pemakaian produk sahaja. Keputusan masih di tangan sedaghe sedaghi.

Ewah!! Terima kasih membaca. Selamat membeli 🙂

Tempah, bayar hantar

DNA Walit Stevia & Ginseng 2 dalam 1. Kesihatan dan Kecantikan

[AMARAN KERAS]: Sila hentikan penyebaran khabar angin bahawa saya akan menamatkan zaman bujang yang sangat indah ini disebabkan wajah saya yang semakin berseri-seri dan nampak gembira. (eh eh.. Macam geli pulak baca)

Dengan izinNya dan kolagen yang terkandung dalam jus walit yang saya amalkan, maka naiklah seri wajah saya yang dulu kusam. Dan sebab penyakit ASMA saya dah baik asbab amalkan Jus walit, maka saya PAKSA Makcik, kakak, abang, kakak sepupu, kakak ipar, anak buah minum Jus walit sebab khasiatnya yang sangat banyak. Siap suruh sapu kat muka untuk memperindahkan lagi pemandangan.

Bagi badan sihat, insyaAllah kita akan happy. Family kita sihat, lagilah bertambah happy.

Kalau sebelum ni hadiahkan mak ayah kain batik, pelikat, kek buah, toto lembut. Apa kata kali ni hadiahkan dengan Jus walit. Semoga mereka bertambah sihat, dan tak putus berdoa untuk kita.

Nak buat side income? Kita boleh bincang. Saya sangat sudi nak SHARE.

Yang sihat, jangan tunggu sakit baru nak rawat. 2 dalam 1, kesihatan dan kecantikan.

Moga Allah izin.

Set botol: RM148.40 (2 Liter)    Set global: RM 159 (24 Sachet)

DSC_5450

Tempah, bayar hantar

DNA Jus Wali Stevia & Ginseng di UTM Skudai

Rasenye dalam UTM ni saye sorang yang gila menjual walit. Payah nak cari supplier area skudai. Maka sy lah kene jadi supplier untuk diri sendiri dan orang lain.

Produk saya tak banyak. Senang je. Kalau keluaran DNA cuma Jus walit dan apple stemcell. Simple. Memang semua original. Sebab saya pengedar berdaftar.

Jadi ape motif post ni? Tak.. Nak beritahu, kalau nak cash on dilevery area skudai, bolehlah hubungi saya. Kalau nak suh hantar 1 malaysia pun boleh contact sy. Nanti sy poskan.

Whatsapp dan sms sahaja.

016–297—3190—–

Osem. 🙂