::Walit Stevia & Ginseng:: Testimoni Aku si Penghidap Asma

Assalamulaikum/Salam Sejahtera

Nak kongsi kebaikan produk ini dengan anda semua. Kalau nak senaraikan, memanglah panjang khasiat produk Walit Stevia & Ginseng. Aku ni sejak kecik lagi ada asma. Tak boleh penat sikit, panas sangat, sejuk sangat. Ya Allah, terima kasih pada kawan aku yang perkenalkan dan paksa aku minum produk ni. Mula2 aku ragu2. Biar betul ni boleh baik semput. Aku buat donno je bila dia explain. Last2 dia fedup nak explain dan paksa aku minum. Haaa… pertama kali aku minum set Global Walit Stevia & Ginseng berbentuk sachet. Rase macam teh kundur. Emm sedap. Boleh tahan.

Walit Stevia & Ginseng set global (berbentuk sachet)

Walit Stevia & Ginseng set global (berbentuk sachet)

Hari-hari kawan aku tu call tanye ade perubahan apa-apa tak?Aku cakap takde. Biase je. Sampailah hari ke-3 baru aku perasan, aku dah tak bersin dan selsema setiap awal pagi macam selalu. Hahh!!!! Kaw2 kene kutuk dengan kawan aku…konon takde kesan.. hihihi..aku gelak je lah…

Alhamdulillah.. setakat harini, asma dah tak menyerang lagi. Rasa badan sihat bertenaga. Kulit pun dah tak kusam, kurang jerawat. Rupanya dalam jus ni ada kolagen juga. Patutlah. Aku geram.. aku jual pulak jus ni!!!!

Mari sihat beramai-ramai!!

Berminat? JOM BELIharga23

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s