DNA Apple Stemcell testimoni Aku

“rupa tak penting.. yang penting budi pekerti” kalau kau jumpa orang cakap macam ni, kau tampar dia laju-laju, bagi dia sedar sikit dia duduk dunia mana. hakikatnya itu semua karut. tak perlu hipokrit, kadang2 kita juga memandang rupa. memilih yang cantik sahaja.

pernah kau rasa, bila kau bercakap orang tak mahu pun pandang. pernah rasa, bila berjalan dengan kawan baik, ada lelaki menegur dan dia hanya tegur kawan kau, jeling sikit pun tidak pada kau. pernah rasa?

pernah rasa… tiap kali tengok cermin, rasa benci dengan diri sendiri sebab kulit muka bermasalah? dan bila bergambar, sehabis baik tak mahu tonjolkan wajah sebab muka berminyak, jerawat masak merah, parut sana sini, muka kusam.

ada yang pernah rasa. cuma yang alami faham betapa bende2 ni boleh menjatuhkan confidence level dan memberi gangguan emosi.

aku nak syorkan penyelesaiannya.

1. minum DNA jus walit untuk rawat kecantikan dari dalam dengan proses detox

2. sapu DNA Apple Stemcell pada wajah untuk rawatan secara luaran.

Sayang-sayang sekalian, kita nak sihat dan cantik bukan untuk sesiapa. Tapi untuk diri sendiri. Bila kita sayang diri kita sendiri, confom, ade tarikan untuk orang lain sayang pada kita.

PERCAYALAH.aku dah rase segala perasaan tu. tapi Alhamdulillah, dengan mengamalkan 2 produk ni perasaan tu makin berkurangan, sebab rasa diri makin sihat, dan kulit muka makin OK. nak kata macam fazura, idokle…tapi lebih baik berbanding dulu.

Perubahan yang dapat aku rasa:

1. tona kulit muka sekata.

2. wajah makin cerah dan lembut

3. bahagian2 pelipat pada tubuh yang kebiasaannya gelap juga makin cerah

4. jerawat berkurangan. taklah selebat dulu bila tumbuh. rase sakit hati je tengok. 5. tiada lagi wajah kusam

6. pori pada wajah mengecil

7. kulit lembut (hehehe..)

8. serangan asma sangat sangat berkurang

nak sihat dan cantik, mesti istiqamah minum Jus walit dan sapu DNA Apple stemcell pada wajah. bertahun2 tak cantik, takkan minum dan pakai 1 set terus cantik… tapi insyaallah… kesannya memang sangat cepat. Hatta, aku pun masih baru menggunakan DNA Apple stemcell, tak sampai sebulan. tapi alhamdulillah, kulit wajah makin OK. alhamdulillah. apa lagi? jomlah cuba. 🙂

dnaapplestemcell

Walit Stevia & Ginseng Original keluaran DNA Global

Walit Stevia & Ginseng Original keluaran DNA Global 

Untuk tempahan, sila ikuti langkah berikut:

Tempahbayarterima

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s