Istiqamah dalam pengambilan DNA Jus Walit & Ginseng

Mengharapkan kesembuhan untuk penyakit yang bertahun-tahun hinggap sembuh sekelip mata adalah sesuatu yang sangat lawak. Sebab tu diciptakan Sabar dan ganjaran hebat bagi sesiapa yang sabar.

Penyakit datang macam kilat, pergi macam semut. Mesti faham yang ni. Dan kalau kita dah jumpa produk yang beri perubahan positif pada penyakit/tubuh badan, tolong istiqamah amalkan produk tersebut.

Saya ada beberapa pelanggan yang minum seawal 3 hari jus walit ni ada perubahan pada diri. Pada kebiasaanya, healing process (proses penyembuhan) setiap individu adalah berbeza. Contohnya, bagi perokok tegar, rasa sesak nafas itu adalah perkara biasa. Biasanya cuma 1-2 hari. Itu adalah tindakbalas normal yang menunjukkan peminum mempunyai masalah pada saluran pernafasan. Maka, JANGAN BERHENTI MINUM JUS WALIT. ISTIQAMAHlah…insyaAllah akan terasa perubahan yang sangat positif pada kesihatan.

Ada juga pelanggan yang skip minum Jus walit sebab healing proses yang dirasakan agak kurang selesa. Tapi untuk keadaan yang sebegini, JANGAN SKIP. Tapi, kurangkan sukatan pengambilan dan banyakkan minum air masak.

Ada juga pelanggan bila saya follow up, ” Tak rasa apa2 pun”. Seperti yang saya katakan, proses penyembuhan adalah berbeza. Ada beberapa kemungkinan bila jawapan “Tak rasa apa2 pun” diberikan:

1. Selang2 minum, bukan setiap hari seperti aturan yang disyorkan

2. Kurang minum air masak

3. Penyakit ‘mendak’ dan memerlukan masa yang lebih panjang untuk tindakbalas proses pemulihan

4. Ada perubahan positif yang berlaku, tapi tak sedar. Contohnya: rasa lebih bertenaga dan tidur lena

Maka dengan sebab itulah, jika nak sembuh, perlu istiqamah mengamalkan DNA Jus walit stevia & ginseng.

Sayang-sayang sekalian, yang pernah rasa sakit akan tahu nikmatnya kesihatan.

Segalanya dengan izin Allah jua.

Dapatkan DNA Jus Walit & Ginseng daripada saya 🙂

DSC_5450

Untuk tempahan:

Tempah, bayar hantar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s