DNA Jus Wali Stevia & Ginseng di UTM Skudai

Rasenye dalam UTM ni saye sorang yang gila menjual walit. Payah nak cari supplier area skudai. Maka sy lah kene jadi supplier untuk diri sendiri dan orang lain.

Produk saya tak banyak. Senang je. Kalau keluaran DNA cuma Jus walit dan apple stemcell. Simple. Memang semua original. Sebab saya pengedar berdaftar.

Jadi ape motif post ni? Tak.. Nak beritahu, kalau nak cash on dilevery area skudai, bolehlah hubungi saya. Kalau nak suh hantar 1 malaysia pun boleh contact sy. Nanti sy poskan.

Whatsapp dan sms sahaja.

016–297—3190—–

Osem. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s