DNA Walit Stevia & Ginseng 2 dalam 1. Kesihatan dan Kecantikan

[AMARAN KERAS]: Sila hentikan penyebaran khabar angin bahawa saya akan menamatkan zaman bujang yang sangat indah ini disebabkan wajah saya yang semakin berseri-seri dan nampak gembira. (eh eh.. Macam geli pulak baca)

Dengan izinNya dan kolagen yang terkandung dalam jus walit yang saya amalkan, maka naiklah seri wajah saya yang dulu kusam. Dan sebab penyakit ASMA saya dah baik asbab amalkan Jus walit, maka saya PAKSA Makcik, kakak, abang, kakak sepupu, kakak ipar, anak buah minum Jus walit sebab khasiatnya yang sangat banyak. Siap suruh sapu kat muka untuk memperindahkan lagi pemandangan.

Bagi badan sihat, insyaAllah kita akan happy. Family kita sihat, lagilah bertambah happy.

Kalau sebelum ni hadiahkan mak ayah kain batik, pelikat, kek buah, toto lembut. Apa kata kali ni hadiahkan dengan Jus walit. Semoga mereka bertambah sihat, dan tak putus berdoa untuk kita.

Nak buat side income? Kita boleh bincang. Saya sangat sudi nak SHARE.

Yang sihat, jangan tunggu sakit baru nak rawat. 2 dalam 1, kesihatan dan kecantikan.

Moga Allah izin.

Set botol: RM148.40 (2 Liter)    Set global: RM 159 (24 Sachet)

DSC_5450

Tempah, bayar hantar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s