Sesuai ke sapu DNA Apple Stemcell pada muka yang berjerawat?

Baiklah, berdasarkan tajuk yang panjang lebar di atas, jawapan saya adalah TIDAK SESUAI.

“Aik ape pasal? Taknak jual produk ke?”

Eh bukan. Saya jelaskan kenapa.

1. Membazir- keadaan wajah yang masih lebat dengan jerawat, bukanlah langkah yang bijak untuk sapu DNA apple stemcell. Dahla 10ml je. Kang sikit je berkesan eden pulak disalahkan. Hambar.

Jerawat bukan sekadar masalah luaran. Ia berkaitan dengan masalah tubuh badan yang masih banyak toksik. Contohnya, kalau darah kita kotor juga boleh menyebabkan pengeluaran jerawat yang “lebat”. Sebab apa darah kotor, contoh paling mudah adalah disebabkan haid yang tak teratur.

2. DETOX– nak cantik luaran, perkara paling penting adalah bersihkan dalaman daripada segala toksik. Maka, saya syorkan minum dan sapu DNA Jus walit stevia & ginseng pada wajah. Ewahhhh??? Boleh ke sapu ni? Boleh.. :). Sedaghe sedaghi boleh minum mana-mana set yang suka, sama ada set botol atau set global.

DSC_5450

Berbalik pada cerita sapu tadi. Lepas minum, boleh sapu/spray jus walit pada wajah. Ia akan membantu jerawat di muka kering. OK, ini contoh spray. Boleh isi samada stevia (botol hijau) sahaja atau campur dengan ginseng (botol merah). Pastikan sukatan sama [1 penutup stevia+1 penutup ginseng]. Kemudian spray pada wajah dan ratakan ke atas.

Boleh didapati di watson atau mana2 kedai yang jual travel pack

Boleh didapati di watson atau mana2 kedai yang jual travel pack

3. Istiqamah- Amalkan minum dan sembur DNA Jus walit stevia dan ginseng, setiap hari. InsyaAllah jerawat akan berkurangan. Wajah pun akan bertambah lembut, cerah, sekata. Ingat dalam jus walit pun ade kolagen tau.

4. DNA Apple Stemcell- Bila jerawat dah makin berkurangan, kalau ade pun sikit-sikit, maka barulah saya syorkan sapu DNA apple stemcell untuk serlahkan lagi kecantikan wajah. Sebab, fungsi DNA apple stemcell adalah seperti berikut.

dnaapplestemcell

Ingat, rawat dalam, baru touchup yang luar.

“Eh banyak cakap plak dia ni mane sesuai ke tidak. Aku yang bayar what..”

Haha..ayat tak boleh blah. Ini sekadar cadangan saya berdasarkan apa yang telah saya praktikkan. Cuma kongsikan tips pemakaian produk sahaja. Keputusan masih di tangan sedaghe sedaghi.

Ewah!! Terima kasih membaca. Selamat membeli 🙂

Tempah, bayar hantar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s