Cara Pemakaian DNA Apple Stem Cell

Assalamualaikum/Salam sejahtera.

Kali ni nak kongsi cara pemakaian DNA Apple Stem Cell dengan jimat dan berkesan. Kalau nak dibandingkan dengan produk stem cell yang lain memang DNA Apple Stem Cell jauh lebih murah. RM 140 je. Tapi bagi aku, murah atau mahal yang penting “value for money” dan kualiti keberkesanan. Dan DNA Apple Stem Cell memang “value for money” dan berkesan.

Ok, ni cara pakai nak jimat:

1. Sehari pakai 2 kali sahaja, pagi dan malam (sebelum tidur). Ok, ni aku terangkan kenapa..

Pagi–>Bila kau siap2 nak keluar office. Bagi yang muslim, jangkamasa kita akan basuh muka lebih lama. Sebab, katakanlah, kita solat zohor jam 2.00 petang. Jadi, dari jam 8 pagi hingga 2 petang dianggarkan ada 6 jam untuk DNA Apple Stem Cell berkerja.

*Boleh pakai toner kemudian DNA Apple Stem Cell dan kemudian makeup2 yang lain.

Malam–> Sebelum tidur boleh sapu, sebab malam adalah waktu sel-sel tubuh badan kita memperbaiki mana-mana yang kurang. Jadi molek benarlah DNA Apple Stem Cell membantu proses pemulihan kulit wajah.

2. Buka DNA Apple Stem Cell. Tak perlu sedut cecair dalam tu. Sebab dah ade cecair yang terlekat pada penyedut tu.

3.Guna penyedut tu dan titikkan kan bahagian muka iaitu pipi, dahi, hidung, dagu dan leher. Sapu dengan urutan ke atas (menghala ke kepala). Urut perlahan2 dari bawah ke atas.

Boleh lihat contoh dibawah sebagai panduan:

IMG_0010-1

DNA Apple Stem Cell sangat cepat meresap pada wajah. Bila pakai tak rasa melekit, berminyak, dan lain-lain perasaan kurang selesa. Kau akan rasa bahagia je. Ok. Ingat tu, bahagia.

InsyaAllah, kalau kau istiqamah pakai cara berjimat macam ni, boleh tahan sebulan. Dan akan dapat wajah yang berseri. Insya Allah.

Berminat? Tak cuba tak tahu.

Tempah, bayar hantar

Selamat Mencuba 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s